fbpx

Gratis Jernmangel Test ved køb over kr. 395,-

Gratis Jernmangel Test ved køb over kr. 395,-

+45 53 62 41 82

+45 53 62 41 82

Direkte i postkassen

100% Garanti

Fri fragt

Fri returret

Privatlivspolitik
Vores kunders fortrolighed og tilfredshed er Quicktests største aktiv. Dette tillidsforhold er fundamental for vores virksomhed. Vi vil altid prioritere din sikkerhed og tilfredshed. Vi tror, at dette vil give os en større fortrolighed. Privatlivspolitikken bygger på vores respekt for den personlige databeskyttelse, vi alle bør have, når vi handler produkter eller tjenester på internettet. For yderligere at underbygge vores ambition for at opretholde produktkvaliteten og forøge din sikkerhed og din tryghed, har vi kvalitetssikring, læs mere om den her.

Vi sikrer og opretholder denne privatlivspolitik ved at behandle den information, som vores kunder overdrager os, på en omhyggelig og ansvarsfuld måde. I alle sammenhænge, hvor personoplysninger eller anden vigtig information bliver behandlet af Quicktest, eller af andre på Quicktests foranledning, træffes der derfor alle mulige forholdsregler for at beskytte kundeoplysningerne over for uautoriseret adgang, indsigt, deling, ændring og ødelæggelse.
Med denne politik vil vi informere dig nærmere om, hvordan vi tager dine personlige oplysninger alvorligt. Samtidig er det af stor betydning, at du altid kan komme i kontakt med os ved eventuelle klager. Uanset anledningen til din kontakt er dine personoplysninger i sikkerhed.

Persondatabeskyttelse
Quicktest beskytter og vil altid værne om dine personlige oplysninger. Vi tilstræber altid at beskytte dine særlige personoplysninger på en respektfuld og korrekt måde. Vores mål er at efterstræbe og følge de til enhver tid gældende direktiver, lovgivninger og regler for persondatabeskyttelse. Denne datapolitik hjælper dig bl.a. med at forstå den information, som Quicktest indsamler, og hvordan denne anvendes. Ved at godkende data politikken på vores webside i forbindelse med køb eller overdragelse af opgaver, giver du samtykke til behandlingen af dine personoplysninger beskrevet nedenfor.
Quicktest Danmark Aps, CVR. 37145505, Rammetoften 23, 2950 Vedbæk er ansvarlig for dine personoplysninger, samt hvordan vi behandler disse.

Sådan varetager vi dine persondata
Vi varetager de personoplysninger, som du efterlader ved bestilling. Disse indsamler vi på Quicktest.dk via diverse cookies. De personoplysninger, som Quicktest varetager er: Navn, e-mailadresse, køb-, betalings- og ordrehistorik, betalingsmåde, leveringsadresse, IP-adresse og telefonnummer.

Dine persondata – hvordan behandles disse?
De oplysninger, du efterlader, kan bl.a anvendes til identifikation, direkte markedsføring, kundeundersøgelser, nyhedsbreve samt til statistik. Oplysningerne kan også anvendes til udsendelse alm. post, SMS og e-mail, samt til markedsføring og information. Hvis du ikke ønsker dette, har du altid ret til at afsige dig denne form for kontakt. Du har naturligvis muligheden for, når som helst at kontakte os for at frabede dig kundetilbud fra Quicktest.dk.

De oplysninger, du angiver, kan blive anvendt til analyse af købsadfærd med det formål at forsyne dig med den bedste og mest relevante information og markedsføring samt for at forbedre Quicktest.dk.

Hvordan beskyttes dine personoplysninger?
Vi følger samtlige direktiver og love for at beskytte dine oplysninger. For at beholde de personoplysninger vi behandler i sikker forvaring, har vi vedtaget flere sikkerhedsforanstaltninger: Vi har implementeret sikkerhedsrutiner samt tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger såsom SSL-certificeringsteknik for browsere. Udover dette har vi avancerede firewalls og et antivirusprogram for at beskytte og hindre uautoriseret adgang til vores server og netværk. Adgangen til de lagrede personoplysninger er strengt beskyttet af Oderland Webbhotell AB, Östra Hamngatan 50B, 411 09 Göteborg, Org. no: 556680-8746, VAT no: SE556680874601 , som hoster platformen.

Quicktest.dk anvender endda SSL (Secure Socket Layer), som er en sikker protokol for sikker dataoverførsel via Internettet (eller andre netværk). Du skal som kunde tjekke, om SSL er slået fra i indstillingerne for browseren. Vi anvender naturligvis også envejs kryptering, alt sammen for din sikkerhed.

Hvor længe gemmes personoplysningerne?
Når du har givet samtykke til at være kunde (gennemført et køb) hos Quicktest.dk, gemmes dine oplysninger, til du aktivt beder os om at fjerne dig fra vores kunderegister. Du kan når som helst afmelde dig som kunde.
Bemærk, at dine oplysninger aldrig gemmes længere, end hvad der er tilladt ifølge gældende lovgivning for personoplysning. Vi følger samtlige direktiver.

Kan jeg ændre i oplysningerne I gemmer?
Du har altid, ifølge gældende lovgivning for personoplysning, ret til, en gang per kalenderår, at få at vide, hvilke personoplysninger, som vi har registreret, samt hvordan de er blevet anvendt, uanset hvordan disse data indsamles. Vil du have denne information, skal du aflevere en skriftlig forespørgsel til os. Forespørgslen skal ifølge gældende lovgivning for personoplysning sendes ind, underskrevet af dig, per post til den adresse, som angives på Quicktest.dk. Begæringen sender du som et rekommanderet brev, hvor dine afsenderoplysninger klart fremgår, samt at du ønsker et uddrag. Den kan altså ikke sendes per e-mail.
Quicktest.dk vil altid sikre sig, at dine personoplysninger er korrekte og opdaterede. Hvis nogle af de oplysninger, du har opgivet til Quicktest.dk, ændrer sig, f.eks. hvis du ændrer din e-postadresse, navn eller betalingsoplysninger – så informer os venligst om korrekte oplysninger ved at sende os en e-mail til kundeservice [att] quicktest.dk. Du har ret til når som helst at bede om at få personoplysningerne rettet, blokeret eller slettet.
Det er vigtigt at understrege, at personoplysningerne ikke anvendes til formål, som angår direkte markedsføring, hvis du modsætter dig dette. Du har altid ret til, når som helst, at tilbagekalde et samtykke for behandling af personoplysninger. Vi respekterer dit privatliv.

Links
Links, som fører til andre websider, kan forekomme på vores webside. Vi tager intet ansvar for indholdet på disse websider.

Vores politik for håndtering af personoplysninger – GDPR

Indledning og formål
Formålet med vores politik er at garantere, at Quicktest håndterer personoplysninger i overensstemmelse med EUs seneste databeskyttelsesforordning (EU) 2016/679 (General Data Protection Regulation – GDPR). Politikken omfatter alle procedurer for håndtering af personoplysninger, såvel struktureret som ustruktureret data.
Denne politik er forankret hos alle vores medarbejdere.

Tillempning og revidering
Ledelsen i Quicktest er ansvarlig for, at behandlingen af personoplysninger følger denne politik.
Politikken skal fastsættes af styrelsen mindst en gang per år og opdateres ved behov.
Ledelsen er ansvarlig for at styre processen angående årlig opdatering af politikken som følge af nye og ændrede regelsæt.
Denne politik anvendes af virksomhedens ledelse, medarbejdere samt leverandører, som har kontakt med virksomheden Quicktest.

Organisation og ansvar
Ledelsen har det overvejende ansvar for indholdet i denne politik, samt at den implementeres og efterleves af virksomheden. Ledelsen må uddelegere ansvaret og implementeringerne til egnede personer i foretagendet.
Alle medarbejdere er ansvarlige for, at de agerer i overensstemmelse med denne politik, og hvad den skal beskytte.

Personoplysningsbehandling
Hver enkelt personoplysnings behandling skal være efter følgende principper:

Lovlighed
Formålsbegrænsning
Dataminimering
Nøjagtighed
Lagrings minimering
Privatliv og fortrolighed
For betalingstjeneste Bambora er ansvarlig for behandling af personoplysninger og anden data, som er forenelig med deres virksomhed.
Vores interne oplysnings behandling skal dokumenteres internt.
Opfølgning og evaluering af vores håndtering af personoplysninger skal ske mindst en gang årligt.
Eventuelle hændelser angående personoplysninger, som vi behandler, skal uden forsinkelse rapporteres til Ledelsen, som uden unødig forsinkelse og senest indenfor 72 timer melder hændelsen til Virk.dk som vidersender den Erhvervsstyrelsen. Herefter vil den automatisk blive sendt videre til de relevante myndigheder. Datatilsynets inspektionen træffer øvrige nødvendige foranstaltninger i henhold til hændelsen.